Seksi frizure za dugu kosu

Kosa svakoj ženi predstavlja nešto posebno. Bitno je voditi posebno mnogo računa o njoj da bi izgledala lijepo i njegovano, Ako zapustite kosu, bit će ispucana i bez sjaja, te će trebati mnogo vremena da se oporavi. Svoju dugu kosu čuvajte od toplog zraka, visokih temperatura uvijača i pegli za kosu, sunca, ali i preparata koji sadrže mnogo kemije poput farbi za kosu. Koristite regeneratore i sprejeve za zaštitu od topline, kako biste očuvali mekoću i sjaj. Duga kosa vremenom može postati dosadna i jednolična, stoga vam donosimo nekoliko prijedloga kako napraviti zanimljive frizure uz pomoć kojih ćete izbjeći jednoličnost i monotonost.

Za osobe koje imaju duguljast, ovalan, dijamantski i četvrtast oblik lica zasigurno će stajati neravno ošišana duga kosa koja pada preko ramena. Ovakva frizura savršena je za one koji imaju prirodno ravnu kosu, a za volumen obavezno je feniranje. Cilj ove frizure jeste postići glatkoću kose i istaknuti seksipil. Skroz ravna kosa nikada neće izaći iz mode, a pored toga što izgleda sexy, izgledat ćete i lepršavo.

S dugom, ravnom ili uvijenom kosom možete napraviti i jednu veoma jednostavnu frizuru, a opet s njome ćete izgledati kao filmska diva. Zavežite kosu u konjski rep ili ako ne volite tako visoko onda malo niže, bitno je da prednji dio kose zaližete, a potom, budući da će vam lice biti skroz otkriveno, naglasite oči, jagodice i usne, te zablistajte poput filmske dive.

Ove godine seksi je i duga, razbarušena kosa, djeluje kao neuredna, međutim prema anketama, muškarci su izjavili da je razbarušeno prije sexy nego neuredno Da biste napravili ovakvu frizuru potrebno je samo osušiti kosu bez feniranja.

Pored ovih frizura, još jedna super moderna frizura za 2013. godinu jeste duga, puštena, lagano uvijena kosa sa šiškama koje mogu biti ravne ili ipak ošišane na stranu. Zapamtite da ove godine in su i stilovi godina cijelog prošlog stoljeća stoga se nemojte ustručavati napraviti frizuru iz 50-ih, 60-ih ili 70-ih godina, znajte da nećete pogriješiti, a bit ćete neobični, in i zavodljivi.

Da bi vaša frizura uspjela i izgledala baš onako kako želite, bitno je da vaša kosa bude zdrava i njegovana, a o preparatima koji bi odgovarali tipu vaše kose, posavjetujte se sa vašim frizerom ili u trgovinama u kojima kupujete preparate za kosu.