Trikovi kako izgledati mršavije

Današnje vrijeme i društvo postavlja akcenat na izgled i čini ga jednim od najbitnijih aspekata. Stoga, svima je važno da dobro izgledaju i mame poglede svih koji se nalaze u njihovoj okolini. To je lako postići znate li pravilno odabrati i iskoristiti garderobu, šminku i ostale modne detalje.

Uvijek se može desiti da sparite dva odjevna predmeta koji ne idu jedan uz drugi, da pretjerate sa detaljima ili šminkom. Zapamtite, što se tiče šminke manje je uvijek više. Ako osjećate da trebate prikriti određene dijelove svoga tijela, jer želite izgledati mršavije, onda to učinite odjećom. Naglasite ono što vam se sviđa na vama, a sakrijte ono za što mislite da su vaši nedostaci.

Crna odjeća je pravi izbor želite li izgledati mršavije. Odabir odjeće tamnijih boja svakako će biti pun pogodak želite li prikriti nedostatke vašeg tijela. Ono što trebate izbjgevati svakako je odjeća svijetlijih boja, posebno bijele jer vas takve boje šire u kukovima. Potom, izbjegavajte odjeću na prugice jer one također stvaraju učinak širine u struku, kukovima, te vaše grudi izgledaju veće. Izbjegavajte i pripijenu odjeću i rađe odaberite nešto šire majice s printovima ili zanimljivim natipisima koje će zaintrigirati mnoge oko vas. Od obuće odaberite štikle. One će vam dati visinu i izdužiti vaše tijelo, a uz to izgledat ćete elegantno, ženstveno, profinjeno i seksi.

I vaša frizura puno će vam pomoći želite li izgledati mršavije. Kratka kosa inače stvara učinak visine. Čim se činite viši onome tko vas gleda, činit ćete se i mršavije. Imate li dugu kosu možete prikriti njome dio lica ili vrata, ali duga kosa ponekad više naglašava vaše nedostatke nego ih prikriva. Ne želite li skratiti vašu kosu, pokušajte sa različitim frizurama prikladnim za izlazak, posao ili druge situacije u kojima se možete naći.

Zanimljive ideje možete pronaći u modnim časopisima i na mnogim internet stranicama, koje će vam dati savjete kako napraviti savršenu frizuru u odnosu na oblik vašeg lica. U svakom slučaju možete se posavjetovati i sa svojim frizerom koje bi bilo najbolje rješenje za vas. Postoji mnogo trikova kako postići učinak mršavosti, a poslušate li samo jedan uspjet ćete u svom naumu.