Matorke nisu tako nevine starije dame kako ste mislili

Noć je. Klečite pred svojim djetetom. Izmjenjujete poglede u pod i podizanje pogleda prema djetetovim očima.
Dijete vas gleda nepomično. Ne razumije vas baš u potpunosti, ali zna da se s takvim strašnim riječima i događajima nikada još nije susrelo.

Tako bi izgledala ispovijest matorke stavljena u neki drugi kontekst.

Sram vas je? Znam, zato uglavnom spuštate pogled prema podu. Ne možete gledati djetetu u oči. Glas vam jeca. Plačete dok pričate kako je sve počelo. Drhtite dok djetetu objašnjavate koliko su vas puta vezali za krevet. I sami se prisjećate svih tih udaraca u butine i po ostatku tijela. Prisjećate se tog hladnog kožnog bića koji kratko dodiruje vaše dojke. Bič je nestao s vaše kože. I prije nego što primijetite crvenilo koje tada nastaje, osjećate bol, savijate se i podižete pogled prema biču koji je već u zraku spreman da vas udari. Postali ste rob. I pogledom u prošlost uviđamo da su robovi uvijek bili iskorištavani pa čak i fizički uznemiravani.

I dalje ne možete pogledati djetetu u oči. Dijete je u vama uvijek tražilo ono najbolje, tražilo je svog heroja. Svoju pomoć i utjehu. Vi ste ga razočarali i izdali. I sada pokušava naći nešto pozitivno u vašim riječima jer takva su djeca, ali vi nastavljate pričati.

Danas je i maloljetnicima “dozvoljen” ulazak u sex shop, a svatko može pronaći partnera online jer se osobni kontakti nalaze baš svuda na internetu.