Xiaomi Mi 12X

Xiaomi Mi 12X je odličan pametni telefon koji nudi puno mogućnosti za cijenu. AMOLED zaslon je svijetao i živahan, s visokom razlučivosti koja čini za odlično gledanje. Qualcomm Snapdragon 870 procesor je jak i učinkovit, što telefonu omogućuje da radi glatko i brzo. Trostruka postavka stražnje kamere impresivna je, s glavnom kamerom od 48 MP koja snima odlične fotografije i ultraširokom kamerom od 8 MP koja omogućuje kreativnije snimke. 2MP makro kamera je također lijep dodatak. Prednja kamera također je visoke kvalitete i snima dobre selfije.

Trajanje baterije također je prilično dobro, zahvaljujući svojoj bateriji od 4,780 mAh. Podrška za brzo punjenje i bežično punjenje također su odlične značajke. Telefon radi na Androidu 11 s Xiaomi-jevim MIUI 12 kožom, koja je čista i korisnički prijateljska sučelja. 5G povezivost, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, GPS i USB Type-C sve su prisutne i funkcioniraju dobro.

Dizajn je također vrijedan spomena, tanki i lagan što ga čini lako držati. Telefon dolazi u tri boje: Cosmic White, Aurora Blue i Interstellar Black, koji su svi elegantni i moderni.

Ukupno, Xiaomi Mi 12X je odličan pametni telefon koji nudi puno mogućnosti za cijenu. To je dobar izbor za svakoga tko traži visokokvalitetni uređaj bez prelaska preko proračuna.

Ovaj unos je objavljen u Blog dana autor .