4 pravila za pretvaranje ljubavi na daljinu na internetu u normalnu vezu

Pretpostavimo da nekoga susrećete na mreži i čini se da je ta osoba glavna stvar vašeg života, ali živi daleko od vas. Isplati li se provoditi svoje vrijeme u vezi na daljinu s ovom osobom? No, što ako je ta osoba stvarno vaša srodna duša?

Možda ćete se iznenaditi koliko odnos može rasti ako radite na tome. Ako znate i primjenjujete neka jednostavna pravila, vaša veza može se pokazati jednom od najuspješnijih i najuspješnijih veza koje su ikada postojale.

Udaljenost, u kombinaciji s telefonskim pozivima i pisanjem, elektroničkim putem ili putem pošte, može potaknuti zavidnu intimnost koja proizlazi iz učenja o tuđim kvalitetama, vrijednostima, načinima razmišljanja, osjetljivosti, snovima i težnjama. Ova vrsta intimnosti može učiniti vaš dolazak mnogo posebnijim.

Kao da veze nisu dovoljno komplicirane, imati ih na velikoj udaljenosti iznimno je izazovno. Samo pročitajte sljedeća pravila i pokušajte imati na umu i primijeniti:

  1. Vjerojatnije je da će se kvaliteta odnosa povećati ako obje osobe razviju sposobnost otvorenog dijeljenja osjećaja jedno s drugim. Nemojte se bojati reći svom partneru što stvarno trebate i želite od njega ili nje, on ili ona zaslužuje znati istinu i prosuditi mogu li vam je dati.
  2. Postavite vezu visokim prioritetom. Izbjegavajte otkazivanje okupljanja ili odgađanje telefonskog poziva.
  3. Počnite svakodnevno biti u kontaktu. Ako su veliki telefonski računi zabrinuti, pošaljite e-poštu, pisma, kartice, pa čak i faksove. A kada uspostavite kontakt, nemojte se držati samo ljubavnih razgovora, već obavještavajte jedno drugo o svakodnevnim aspektima vašeg života. Na taj način svaki od vas ostaje svjestan kako drugi razmišlja, osjeća i razvija se. Kasnonoćni razgovori i promišljena pisma mogu prenijeti puno onoga što je dugoročno najvažnije: vaše ciljeve, vrijednosti i snove.
  4. Budite spremni biti fleksibilni. Recite svom partneru koliko razmišljate o njemu i koliko ga volite postići će visoke bodove, zbog čega ćete mu više nedostajati uz stalnu želju da vas vidi. Ali nemojte biti posesivni. Paranoičan i optužujući samo će povećati sumnje, nesigurnost i napetost između vas i ništa od toga neće pomoći da se veza uspješno razvije.

Ako vaš partner uistinu želi biti s vama, onda ne bi želio čekati zauvijek da vas ima pored nje ili njega. Sve dok oboje vjerujete jedno drugome, obavještavate jedno drugo o svojim osobnim životima, održavate kontakte, vaša veza može prerasti u sretnu normalnu vezu.

U konačnici, normalna veza je cilj, zar ne.

Ovaj unos je objavljen u Blog dana autor .