5 načina da natjerate bilo koju ženu da se zaljubi u vas

“Ne razumijem!…”

“Imam lijep auto. Uspješan sam. Moj životopis na A-listi čini da sljedeći tip izgleda funky. Čak sam

nosite najnoviji Armani! Zašto se ona ne okrene umjesto mene? Zašto sam uvijek sam??”

STOP!

Koliko ste puta lupili po kontrolnoj ploči svoje Corvette žaleći zbog ovog upornog pitanja?

Avenija do romantike prepuna je ubitačnih srca i neuzvraćene ljubavi. Ako mislite da ste jedinstveni u svojoj samoći, razmislite ponovno. Dovoljno je udaranja kontrolne ploče da se pokrene globalni orkestar strašne nevolje.

Ali nemojte očajavati. Prije nego što se otete kontroli, brzo aktivirajte zračne jastuke. Ovi strateški manevri trebali bi vas vratiti na pravi put:

1) Haljina za ubijanje – cijelo vrijeme: Ne, ne namjeravam da nosite to odijelo od 5000 dolara u prodavaonicu ili Rolex da prošetate psa. Ono što želim da učiniš je da se pristojno oblačiš svaki put kad izađeš na ulicu. Namazati malo kolonjske vode. Budite uredno obrijani. Muškarci, žene su posvuda. Ako se oblačite s bljeskom samo u baru ili na zabavi, propuštate 95% žena koje ispunjavaju uvjete. Neki od najboljih odnosa stvoreni su tijekom slučajnih susreta na autobusnoj stanici.

2) Oči u spavaćoj sobi – Kada istražujete nove odnose s tom seksi strancem, pojačajte kontakt očima. Zaključaj duboko u njezine zjenice. Neka ostatak svijeta nestane čak i dok horda supermodela prolazi. Prirodno ćete je oduševiti pažnjom dok iskusi vitice sve veće privlačnosti. Etnolozi za to imaju izraz, kopulativni pogled. Učinite svoje oči još seksipilnijima povećanjem zjenica. Dr. Hess je zaključio da su proširene zjenice daleko privlačnije ženama nakon što je ispitanicima predstavio stotine različitih slika muškaraca. Kako postići da zjenice iskaču? Jednostavno zagledajte se u najprivlačnije dijelove njezina lica i ispunite svoj um mislima pune ljubavi. Vaše zjenice prirodno rastu, dajući vam neodoljive oči.

3) Vizualno milovanje – Neka vaše oči putuju po licu dok razgovarate. Zadržite se malo na nosu, provucite preko očiju i odmorite se na usnama. Pijte u njezine crte lica kao da se divite Mona Lisi. Oduševit će se pažnjom!

4) Uskršnja jaja – Zapanjeni što nemate što reći? Pažljivo slušajte uskršnja jaja dok govorite. To su neobične riječi fraza koje ona izgovara. Zamolite je da to objasni. Recite “Koja je priča iza toga?” ili “Što mislite o tome?”. Žene vole biti ispitane zbog svojih mišljenja i osjećaja. Nježno iznesite njezine emocije osjetljivim otvorenim pitanjima.

5) Neka bude napunjen adrenalinom – muškarci govore o činjenicama: brojke o dionicama, plaćanja računa i dosadne specifikacije motora. Žene su drugačije. Oduševljavaju se u FEELINGS TALK: kako ih nova haljina vodi u 7. nebo, kako ih je taj poseban obrok sve zavrtio od ekstaze, kako njihova kupovna ekspedicija izvlači njihove najdublje probleme. Iskoristite ovo izbjegavanjem razgovora o činjenicama. Odaberite emocionalno nabijene subjekte i pitajte je kako se posebno odnosi prema njima. Bit ćeš njezin novi pouzdanik!

Znam što misliš. Sve je to zdrav razum! To je istina, ali zapitajte se: koliko vas to zapravo prakticira? Budi iskren.

Izađite i budite muškarac kojeg žene vole. Koristite svoj zdrav razum!

Ovaj unos je objavljen u Blog dana autor .