5 tajnih načina da pokažete ljubav svom partneru

Postoji mnogo načina da izrazite ljubav svom partneru osim citiranja stvarnih riječi “Volim te”. Obično se vatra u odnosima ugasi nakon nekog vremena, a osjećaj da vam srce lupa od uzbuđenja što ste sa svojom drugom drugom ne osjećate se ni približno tako često, pa čak ni uopće.

Dakle, kako vratiti tu ljubav, strast i topli osjećaj koji nas obavija i prodire u naše misli na početku veze?

Mnogi kažu da djela govore više od riječi pa sam u nastavku naveo 5 tajni zavođenja kako bih vam pomogao da pokažete svom partneru koliko ga uistinu volite:

  1. Flert

Ovo je lagano zavođenje s namjerom prenošenja ljubavi! Zašto ne biste poslali seksi tekstualnu poruku ili e-mail dok ste na poslu? Ovo podsjeća drugu osobu da razmišljate o njoj ili njoj. Također povećava intenzitet ljubavi tako da se zapravo veselite što ćete se vidjeti kad se vratite kući s posla.

  1. Svijeće

Prema Feng Shuiju, svijeća za zavođenje je crvena, a sastojci su mošus, pačuli, bor, cedar i kleka. Ova tajna zavođenja može vratiti romantiku u vaše veze. Zašto ne biste ispunili svoju sobu mirisnim svijećama i ugasili svjetla samo da se opustite u zagrljaju? Dodatni trud ide jako daleko!

  1. Hrana

Kaže se da je “put do muškarčevog srca kroz njegov želudac”, no smatra se da je i to tajna uspješnog zavođenja žena. Pokažite svoju ljubav tako što ćete prirediti večeru iznenađenja za dvoje. Dodajte cvijeće, tihu glazbu i tamjan kako biste stvorili zavodljivo ljubavno gnijezdo. Za afrodizijačke namirnice kao što su kamenice, čili, čokolada, smokve, med i orasi kažu da pomažu u stimulaciji hormona vaših voljenih.

  1. Ljubavna pisma i pjesme

Zašto ne biste ostavili ljubavnu poruku svojoj voljenoj osobi? Ovo se može objaviti u kupaonici ili kuhinji prije odlaska na posao. Također možete ostaviti lijepu ljubavnu pjesmu ispod jastuka kako bi je vaš partner pronašao navečer prije spavanja ili ujutro. Ili pošaljite rukom napisano ljubavno pismo na njihovu radnu adresu. To će potaknuti osjećaj ljubavi u privatnosti vaše spavaće sobe, kao i u vašoj vezi. Inspiraciju možete uzeti iz glazbenih ili ljubavnih knjiga.

  1. Makni se

U vašoj vezi može biti mnogo ometanja poput posla ili djece. Postoji mnogo kratkih odmora dostupnih za vikend ili samo za jedan dan. Možete organizirati izlet u toplice ili hotel tako da se nalazite u drugačijem okruženju nego inače, gdje se možete opustiti i koncentrirati jedno na drugo.

Korištenje gore navedenih pet tehnika da pokažete svojoj drugoj osobi koliko ih uistinu volite zasigurno će začiniti vaš ljubavni život, ojačati vašu vezu i usrećiti vas i vašeg partnera u godinama koje dolaze!

Ovaj unos je objavljen u Blog dana autor .