5 sjajnih ideja za poklon za ljubitelje kućnih ljubimaca

Budući da su praznici pred vratima, vrijeme je da počnete razmišljati o poklonima koje ćete pokloniti svojim prijateljima i voljenima. Pronalaženje jedinstvenih darova može predstavljati izazov, a većina ljudi nikada ne razmišlja o davanju darova vezanih uz kućne ljubimce. Budući da su velike šanse da više od jedne osobe na vašem popisu blagdanskih poklona ima kućnog ljubimca kojeg obožava, zašto ne biste poklonili poseban dar koji će vaš primatelj cijeniti? Evo pet sjajnih ideja za darove za početak:

  1. Likovni otisci životinja

Psi mogu biti različitih oblika i veličina, ali svaki ima svoju osobnost. Jedan od najljepših darova koje možete dati ljubitelju kućnih ljubimaca je likovni otisak njegove ili njezine pasmine. Jedna od najistaknutijih umjetnica koja nudi likovne životinjske otiske je Lorena Pugh. Njezin tisak, “Princeza”, na primjer, prikazuje bijelu pudlicu koja leži na hrpi od dvanaest šarenih jastuka, dok “Angel Face” prikazuje prekrasnog mopsa koji je upravo zgrabio grozd grožđa sa stola u blagovaonici. U “Žudnji za čokoladom” ona realistično bilježi čežnju čokoladnog laboratorija dok on poseže za teniskom loptom na prekrasnoj pozadini plavog neba. Ovi otisci životinja u ograničenom izdanju zasigurno će biti cijenjeni, jer svaki dolazi s uzastopno numeriranom etiketom psa koja odgovara etiketi na otisku.

  1. Kristalni kipovi životinja

Bez obzira ima li vaš primatelj poklona psa, mačku, konja ili zeca, sigurno će uživati u elegantnom kristalnom kipu životinje. Obično izrađeni od 24 posto olovnog kristala, ručno dovršeni kipovi životinja lijepi su, ali hiroviti. Kristalne statue životinja mogu prikazati razne kućne ljubimce, od mačke koja sjedi do psa s kosti; od kornjače do žabe; od konja do miša; i od patke do golubice.

  1. Kameni kipovi životinja

Tko ne bi volio razigrani kameni kip životinje koji prikazuje svog voljenog ljubimca? Statue životinjskog vrta savršeni su dar, kao i kameni kipovi životinja za dom i ured. Dok vam neki kipovi – poput usnulog šteneta španijela ili željnog jazavčara – osjećaju toplinu iznutra, drugi – poput mačke koja drži dalekozor do očiju i uvijek pazi na pticu – tjeraju vas da se nasmijete. Kameni kipovi životinja dostupni su za gotovo sve vrste kućnih ljubimaca i sigurno će ih cijeniti.

  1. Posteri za životinje

Ako ste ikada imali kućnog ljubimca, znate koliko oni mogu biti smiješni. Posteri sa životinjama prikazuju kućne ljubimce u raznim čudnim situacijama (sjećate li se mačke u “Hang in There”?) i izrazito su pristupačni. Životinjski poster zasigurno će izmamiti osmijeh na lice vašeg primatelja.

  1. Zabava

Kada su u pitanju darovi za ljubitelje kućnih ljubimaca, nema ničeg jedinstvenijeg od zabave u vezi s kućnim ljubimcima. Zapravo postoji glazbena tvrtka koja stvara glazbu za životinje, pa razmislite o daru glazbe o mačkama, psima ili pticama i za njih. Još jedna sjajna ideja za dar je kupiti DVD ili video koji je dizajniran da zabavi psa ili mačku vašeg primatelja. Vaš prijatelj ili voljena osoba može reproducirati DVD ili video dok je na poslu ili na poslu – bez krivnje!

Originalno je i promišljeno dati dar koji priznaje ljubimca vašeg primatelja kao središnji dio njegovog ili njezinog života. Ljubitelji kućnih ljubimaca cijenit će i cijeniti vaš dar, bilo da se radi o likovnom životinjskom printu ili zabavnom DVD-u.

Ovaj unos je objavljen u Blog dana autor .